Bu yıl dördüncüsü düzenlenen HORECA Fair kapılarını açtı. Fuar 6-9 Mart tarihleri boyunca Fuar İzmir’de ziyaretçilerini ağırlayacak.
4.Uluslararası Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı, 6-9 Mart tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak. GL Platform tarafından düzenlenen HORECA Fair, HORECA Fair EDT, Pack Fair Türkiye, Food Fair Türkiye, 4 gün boyunca yaklaşık 400 firma ile 18 bini aşkın ziyaretçiyi buluşturacak.
Fuar’da GL Platform Fuarcılık, İzmir Aşçılar Derneği, Yaşar Üniversitesi, İzmir Ekonomi Kulübü Gastronomi Derneği ve İzmir Lokantacılar Odası tarafından Deprem Dayanışma Mutfağı kurulacak. Şefler, fuar boyunca İzmir’de misafir edilen depremzedeler için yemek pişirecek.
2 dev fuar
Düzenlenen organizasyonun bu seneki en büyük özelliği ise ilk kez iki dev fuara, fuar ‘Food Fair Gıda Fuarı’ ile ‘Pack Fair Ambalaj Paketleme Fuarı’na aynı anda ev sahipliği yapması olacak.
Gıda ve içecek sektörünün dünyada 7 trilyon dolar, Türkiye’de 400 milyar dolar; ambalaj ve paketleme sektörünün ise ihracatta 28 milyar dolar, iç piyasada 400 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaştığına dikkat çeken GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan, “Büyük bir özveriyle gerçekleştireceğimiz fuarlarımızda katılımcı ve ziyaretçilerimizin ihracatlarını artırmayı, mevcut pazarlardaki paylarını genişletmeyi ve pazar çeşitliliğini sağlamayı amaçlıyoruz” açıklamalarında bulundu.
Gelişmelerden haberdar olmak istiyor musunuz?
Google News’te FUAR DERGİSİ sitemize
abone olun.