Kütahya Porselen, 22-25 Ekim 2024 tarihleri arasında Singapore Expo Center’da gerçekleşen FHA HoReCa Singapur Fuarı’nda, geleceğe yön veren tasarımlarını katılımcılarla buluşturdu. 

FHA-HoReCa Fuarı, 22-25 Ekim tarihleri arasında Singapore Expo Center’da düzenlendi. Katılımcılara küresel pazardaki en son trendleri keşfetme, yeni ürün lansmanlarını takip etme ve en yeni teknolojileri deneyimleme fırsatı sunan etkinliğe 45 binden fazla sektör profesyoneli katıldı. 

UFI, ikinci yüzyılına yeni logo ve yeni marka kimliği ile başlıyor! UFI, ikinci yüzyılına yeni logo ve yeni marka kimliği ile başlıyor!

Kütahya Porselen, FHA-HoReCa Singapur Fuarı'nda yerini alarak dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerine geleceğe yön veren tasarımlarını sergiledi. İnovatif tasarımları ve yüksek kaliteli ürünleriyle öne çıkan Kütahya Porselen, sergilediği Bone Pera Banquet, Panio, Wellington, Gyoza ve Kratos Tile Legacy koleksiyonları ile katılımcılardan büyük ilgi gördü.

1730276086 T A N Z E R P O L A T Y I L M A Z

“Geleceğin sofralarını birlikte şekillendirmeye yönelik hedeflerimizi FHA-HoReCa’da ziyaretçilerimizle paylaştık”

Kütahya Porselen İcra Kurulu Üyesi Dr. Tanzer Polat Yılmaz, fuara ilişkin yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “FHA-HoReCa gibi prestijli bir etkinlikte yer almak, markamızın uluslararası arenadaki güçlü varlığını bir kez daha gözler önüne serdi.  ‘Let’s Shape The Future Together’ sloganımızla, yenilikçi tasarımlara odaklanan inovatif yaklaşımımızı ve üretim kapasitemizin gücünü vurgulamak istedik. Dünya porselen sektörünün öncüsü olarak geleceğin sofralarını birlikte şekillendirmeye yönelik hedeflerimizi fuarda ziyaretçilerimizle paylaştık. Bu hedeflerimiz aynı zamanda, Kütahya Porselen’in sektöre yön verme kararlılığını da yansıtmaktadır. Geleceğin porselen dünyasını belirleyecek olan heyecan verici adımları atmaya devam edeceğiz.”

Hem Estetik Hem Dayanıklı: Bone Pera Banquet

 Kütahya Porselen’in işlevselliği ve estetiği mükemmel şekilde birleştirdiği Bone Pera Banquet, her yemeği en özel şekilde sunmak için tasarlandı. HoReCa sektörünün aradığı modern zarafeti ve sade şıklığı bir araya getiren koleksiyon, zamansız tasarımıyla birbirinden farklı sunumlara uyum sağlıyor.  Fuarda büyük ilgi gören Bone Pera Banquet, şeflerin yaratıcılıklarını sergilemeleri için ideal bir zemin sunarken, kenar kırılma garantisi ile hem estetik hem de dayanıklılık açısından üstün özellikler taşıyor.

Sessiz Senfoni: Panio

 German Design Awards 2024’te, Mutfak kategorisinde 'Mükemmel Ürün Tasarımı' ödülünü kazanan Panio, bej ve antrasit renk seçenekleriyle fuarın en dikkat çeken koleksiyonlarından biri oldu. Kütahya Porselen’in, ses dalgalarının titreşimlerinden esinlenerek tasarladığı Panio koleksiyonu, sessiz bir senfoninin eşlik ettiği zarif bir yemek deneyimi sunuyor.

1730276085 K T A H Y A P O R S E L E N 3

Yeni Nesil Tasarım: Wellington

 Kütahya Porselen’in yeni nesil teknolojilerle hayata geçirdiği inovatif çalışmalarından biri olan Wellington koleksiyonu, şıklık ve işlevselliği kusursuz bir şekilde buluşturuyor. Modern tasarımı ile dikkat çeken seri, şeflerin kendi tarzlarını yansıtacakları sunumları sergilemelerine olanak tanıyor.

Geçmişin Zarafeti: Kratos Tile Legacy

 Geçmişin zarafetini ve kültürel mirasını modern tasarımla birleştirerek unutulmaz bir sofra deneyimi sunan Kratos Tile Legacy, geleneksel motiflerle süslenmiş ve el işçiliğiyle şekillendirilmiş tasarımıyla tarihi dokuyu günümüz estetiğiyle harmanlıyor.

Doğal Görünüm:  Gyoza

 Fuarda sergilenen Gyoza koleksiyonu, doğal taş görünümü ve elde yapılmış hissi ile fark yarattı. Siyah ve beyaz mat sırları ile huzur ve dengeyi hissettiren Gyoza, yemek ritüeline yepyeni bir boyut katıyor. 

Doğadan İlham Alan Koleksiyonlar

 Kütahya Porselen, doğanın canlı renklerini ve dokularını modern tasarımlarla bir araya getirdiği Kratos koleksiyonunun Casa Blue, Black Ice, Salda, Rust Green, Rust Brown, Earth ve Dune serilerini de fuarda katılımcılarla buluşturdu. Her parçanın doğanın eşsiz güzelliğinden esinlenerek özenle işlendiği seriler büyük beğeni topladı. 

Editör: Eslem Nur KARAMAN